De specials

Nieuwe kaart
Met ingang van 1 januari is onze nieuwe lunchkaart ingegaan. Diverse nieuwe heerlijke lunchgerechten. Verder uiteraard onze uitgebreide keuze uit de inmiddels bekende sandwiches,reuzetosti’s en broodjes. Voor de hele lunchkaart zie onze pagina de lunch.

Kookworkshops
Misschien wel de leukste en lekkerste kookworkshop beleeft u bij Café Lent. Met een minimale groepsgrootte van 10 personen kunt u een gezellig avondje uit boeken voor een bijzonder vriendelijke prijs. En tijdens alle gezelligheid leert u hoe leuk koken eigenlijk is. De drank is inclusief, dus laat u lekker gaan en geniet….!

Uw eigen besloten evenement 
Café Lent leent zich ook uitstekend voor al uw besloten evenementen, zowel zakelijk als privé. 

In besloten vorm een borrel of een diner, maar ook een kookworkshop met een groep vrienden of, als teambuilding event, met collega’s. Lekker Italiaans, Thais of de unieke workshop Buitenkoken. 
Met een prachtige inrichting, een uitstekende bereikbaarheid en het op maat maken van uw partij wordt uw avond onvergetelijk. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met telefoonnummer 050-5257070 of stuur een e-mail naar info@cafelent.nl

Catering op niveau
Kwaliteit en uitstraling kan ook op locatie worden verzorgd. Kleinschalig of groots. Privé of zakelijk. Wij verzorgen alles wat voor u belangrijk is. Of het nu gaat om overwerkmaaltijden, (BBQ) catering of bedrijfscatering. Café Lent biedt het allemaal met de allerbeste kwaliteit en presentatie. Informeer naar de mogelijkheden en vraag vooral wie u is voorgegaan. U zult versteld staan… 

NIEUW-NIEUW-NIEUW  HIGH TEA BIJ CAFÉ LENT

Glaasje bubbels bij binnenkoms.Diverse soorten koffie en thee.Verschillende scones,muffins,cupcakes,sandwiches en chocolade bon-bons.Vanaf 2 personen reserveren gewenst. €15,-p.p.